Wat doen wij?

Wij beheren uw huis en zorgen dat alles netjes en schoon is voor u en uw gasten. Wij halen de mensen op van het vliegveld en brengen ze aan het einde van de vakantie weer terug naar het vliegveld. Wij doen de in- en uitcheck en nemen bij aankomst en vertrek de meterstanden op. Wij doen kleine reparaties zelf, voor groot onderhoud nemen wij contact op met de eigenaar. Heeft u een auto? Ook die beheren wij. Wij zorgen dat de auto schoon is, een volle tank heeft, apk gekeurd is en technisch in orde is.


Wandelen/Eiland tour

Richard wandelt al jaren op Curaçao en kent de leukste en mooiste routes van het eiland. Hij laat graag deze mooie plekken aan u zien! Naast een wandeling behoort ook een eiland tour tot de mogelijkheden. Kijk gauw even op deze pagina waar u alle informatie kunt vinden over wandelen op Curaçao.

Wandelen/Eiland Tour
Accommodaties

Wij hebben verschillende studio's, bungalows en appartementen in ons beheer. Neem op de accommodatie-pagina gerust een kijkje!


Accommodaties
Duiken op Curaçao

Fred is Padi duikinstructeur en begeleidt je graag in de Curaçaose onderwaterwereld. Massaproductie zoals bij grote duikscholen zal je bij Fred niet tegenkomen. De individuele aandacht voor elke gast staat centraal. De rol van Fred is simpel. Hij is je buddy die niet gehaast is of op zijn klok kijkt omdat de volgende groep al staat te wachten.

Duiken op Curacao